EDS Producties
"Met een tonend beeld op je netvlies laten we de audiovisie heel"

Onze diensten

EDS Producties staat garant voor een boodschap én entertaiment en kan u verschillende diensten leveren. Dit gaat van optredens tot sprekers en van workshops tot aan evenementen. 

Optredens

Een avondvullend programma met goede muziek, een boodschap, humor en inspiratie, daarvoor bent u bij EDS Producties aan het juiste adres! Ook kunnen de artiesten individueel worden gevraagd voor een optreden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier onderaan de pagina. 

Workshops

Een uitdagende workshop voor kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen op het gebied van Spoken Word of Rap? Ook hiervoor is EDS Producties het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. 

Video & Edit

EDS Producties werkt samen met Toblex Media Group voor het produceren van video's en het verzorgen van editing. Zo kan bij er een compleet pakket worden afgenomen voor een videoclip, promotievideo of bedrijfsvideo. Daarbij behoren drone-opnamen ook tot de mogelijkheden. Voorafgaand aan een videoshoot hebben wij altijd een overleg om de verwachtingen helder te krijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.