Community
 

Onze diensten

EDS Producties staat garant voor een boodschap én entertaiment en kan u verschillende diensten leveren. Dit gaat van optredens tot sprekers en van workshops tot aan evenementen. 

Optredens

Een avondvullend programma met goede muziek, een boodschap, humor en inspiratie, daarvoor bent u bij EDS Producties aan het juiste adres! Ook kunnen de artiesten individueel worden geboekt voor een optreden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier onderaan de pagina. 

Workshops

Een uitdagende workshop voor kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen op het gebied van Spoken Word, muziek of acteren? Ook hiervoor is EDS Producties het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. 

Spreken

Op zoek naar een inspirerende spreker voor je evenement, thema-avond of bijeenkomst? EDS Producties heeft met Erwin de Sterke een spreker in huis met een brede didactische, pedagogische en creatieve achtergrond. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Video & Edit

EDS Producties werkt samen met Toblex Media Group voor het produceren van video's en het verzorgen van editing. Zo kan er bij ons een compleet pakket worden afgenomen voor een videoclip, promotievideo of bedrijfsvideo. Daarbij behoren drone-opnamen ook tot de mogelijkheden. Voorafgaand aan een videoshoot hebben wij altijd een overleg om de verwachtingen helder te krijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.